”Ojeleri kıyafetlerle kombine et!” Ekim – O.P.I

*

”Ojeleri kıyafetlerle kombine et!” yarışması, bu ay Douglas mağazalarında satışı olan O.P.I ojelerle gerçekleşmektedir.

 

Douglas, 1821 yılında Hamburg’da bir parfümeri ve sabun fabrikası olarak kurulmuş ve geçen 30 yıl içerisinde Avrupa parfümeri piyasasında birinci basamakta yer almayı başarmış.

 

Daha önce Douglas mağazasından aldığım Hello Kitty ojelerinden de bahsetmiştim hatırlarsanız. O.P.I ojelerin çok güzel renklerini Douglas mağazalarında bulabilir ve alabilirsiniz. (:

 

 

Yarışmayı takip edenler her ne kadar kuralları bilse de, bu ay farklı bir iki kural var. Bu nedenle dikkatle okumanızı ve ondan sonra kombin hazırlamanızı rica ediyorum.


Gelen mailler her ay arttıyor bu nedenle bu ay, Yarışmaya katıldığınıza dair bilgi maili dışında sadece resim gözükmediği için geri dönüş yapacağım. Eğer kurallar uymayan, ürün kullanıldıysa, kombin ismi mailde belirtilmediyse veya kombininiz içinde isminiz soyisminiz geçmiyorsa yarışmaya maalesef katılamayacaksınız.

 

Kazanan kombini Douglas seçecek ve kazanan kombin sahibi, Douglas ‘tan surpriz hediyeler kazanacaktır.

 

Aşağıda bu ay için hazırladığım örnek kombin görselleri yer almaktadır.

 

Beyaz Gece

 


 


Haki Şıklık

 


Mor Tutkusu

 

 


Leopar Aşkı

 



 


 

Ekim- Yarışmaya katılım şartları;

 

1- Kombinde en az 1 adet O.P.I marka oje kullanmanız zorunludur. Görsellerde kendi yapmış olduğunuz, Franken ojeler kabul edilmemektedir.

 

2- Sephora by OPI ojesi yarışmaya dahil değildir. Sephora by OPI ojesi ile kombin oluşturamassınız.

 

3- Kozmetik olarak sadece Douglas mağazalarında satışı olan markaların makyaj, parfüm vb. ürünlerini kullanmanız zorunludur.


Örneğin, ben ilk görsel de L’oreal , ikinci görselde Max Factor, üçüncü Shiseido, dördüncü kombinde ise, Lancome markalarının makyaj ürünleri kullandım.Siz karışık kullanabilirsiniz. (: Tahmin edebileceğiniz gibi ben tüm ürünlerin markaya ait olup olamayacağını bilemeyebilirim ancak firmalar bu detayları atlamadıklarından dolayı, üzerinde marka ismi olan ürünleri kullanmanızı tavsiye ederim.

 

4- Yapacağınız kombinler en fazla 30, en az 5 parçadan oluşmalıdır.

 

5 – Yaptığınız kombinlere isim vermeniz gereklidir.

 

6- Yaptığınız kombinlere isim soyisim yazmanız zorunludur. Bana mail atarken, mailin içine isterseniz iletişim bilgilerinizi yazabilirsiniz.

 

7-Kıyafetlerin markaları sizin tercihlerinize bağlıdır. İstediğiniz markaların kıyafetlerini kombininize ekleyebilirsiniz.

 

8- Göndereceğiniz kombinde parçalar ayrı ayrı resimlerden oluşmamalıdır. Örneğin, oje, ayakkabı, çanta, gözlük, parfüm olarak oluşturduğunuz kombin için, bana 5 ayrı görsel göndermemelisiniz.

 

9- Burada görmüş olduğunuz kombinlerin birebir aynısı oluşturulamaz. İnternette daha önceden oluşturulmuş kombinlerin kullanılmaması rica edilir. Anlaşılması durumunda kombini değerlendirilmeye alınmaz.

 

10- Aynı kişi birden fazla kombin ile yarışmaya katılamaz.

 

11- Oluşturduğunuz kombinleri sadece ojedelisi@hotmail.com mail adresini göndermelisiniz. Bu konunun altına yapılan yorumlar, facebook, twitter vb yerlerden bana gönderdiğiniz kombinler dikkate alınmayacaktır.

 

12- Kombin yapıp ilk gönderdiğiniz mail dikkate alınacaktır. Bu nedenle, mailinizi kontrol edip gönderin lütfen.

 

13-Mailiniz bana geldiği zaman, eğer kurallara uyuyorsa size yarışmaya katıldığınıza dair geri dönüş yapacağım. Bunun dışında, sadece görsellerin gözükmediği maillere geri dönüş yapacağım. Lütfen kombini gönderdikten sonra mail adresinizi kontrol ediniz. Size geri dönüş en geç 3 gün içinde olur.

 

14- Bana gönderdiğiniz kombinleri kazanan açıkl anana kadar başka bir yerde paylaşmamanız önemle rica olur. Kimin önce, kimin sonra kombin yaptığını bilemeyiz.

 

15- Gönderilen ve katılım şartlarına uyan kombinler firma ile paylaşılacak, değerlendirilecektir. Kazanan yine www.ojedelisi.com adresinde duyurulacaktır.

 

Başvuru bitiş tarihi: 20.10.2011

Kazananın açıklanma tarihi: 25.10.2011

 

Herkese bol sans!


facebook share twittershare

7 Responses to “”Ojeleri kıyafetlerle kombine et!” Ekim – O.P.I”

Post a Comment