”Ojeleri kıyafetlerle kombine et!” Aralık – Sally Hansen

*

Bu ay ojelerini ve bakım ürünlerini severek kullandığım Amerika’nın 1 numaralı tırnak bakım markası Sally Hansen ile beraberiz.


Sally Hansen özellikle tırnak bakımı konusunda vazgeçemediğim bir marka ama sadece tırnak bakım ürünleri yok. Ayak, yüz, el, bacak bakım ürünlerinin de kaliteli olduğunu biliyorum.

*

Sally Hansen ürünlerine eczanelerde bulabilirsiniz. Bazen markafoni’de ürünleri indirimli oluyor. Ben bir kaç ojemi oradan almıştım. (:




Kombin yarışmasına gelen kombinler arasında kazanan kombini Sally Hansen seçecek ve kazanana hediyeler gönderilecektir.



”Ojeleri kıyafetlerle kombine et!” yarışmasına daha önce katılan ve katılacak olan arkadaşlar, LÜTFEN kuralları okuyun çünkü kurallar bu ay önceki ay kombin yarışmasına göre farklı.Aşağıda örnek kombin görselleri yer almaktadır.

*

Alışveriş Zamanı


İş Yemeği Şıklığı


Dost Sohbeti

 




Kurallar aşağıdaki gibidir,


1- Kombinde en az 1 adet Sally Hansen marka oje kullanmanız zorunludur. Kombininizde 1 adet oje ve bakım ürünü olabilir ancak sadece bakım ürünü kullanamazsınız. Görsellerde kendi yapmış olduğunuz, Franken ojeler kabul edilmemektedir.


2- Kombinlerinizde Türkiye’de satışı olan Sally hansen COMPLETE SALON MANICURE ojeleri kullanmanız zorunludur. Tüm oje ve bakım ürünlerinin görsellerine Sally Hansen Facebook sayfasından ulaşabilirsiniz.


3-Kozmetik olarak (oje dışında) istediğiniz markanın makyaj, parfüm vb. ürünlerini kullanabilirsiniz.


4- Yapacağınız kombinler en fazla 30, en az 5 parçadan oluşmalıdır.


5- Yaptığınız kombinlere isim vermeniz gereklidir.


6-Yaptığınız kombinlere isim soyisim yazmanız zorunludur. İsim soyisim yazılı olmadan gönderilen kombinler yarışmaya dahil edilmeyecektir. Kombin yapıp ilk gönderdiğiniz mail dikkate alınacaktır. Bu nedenle, mailinizi kontrol edip gönderin lütfen.


7-Kıyafetlerin markaları sizin tercihlerinize bağlıdır. İstediğiniz markaların kıyafetlerini kombininize ekleyebilirsiniz.


8- Göndereceğiniz kombinde parçalar ayrı ayrı resimlerden oluşmamalıdır. Örneğin, oje, ayakkabı, çanta, gözlük, parfüm olarak oluşturduğunuz kombin için, bana 5 ayrı görsel göndermemelisiniz.


9- Burada görmüş olduğunuz kombinlerin birebir aynısı oluşturulamaz. İnternette daha önceden oluşturulmuş kombinlerin kullanılmaması rica edilir. Anlaşılması durumunda kombini değerlendirilmeye alınmaz.
10- Aynı kişi birden fazla kombin ile yarışmaya katılamaz.


11- Oluşturduğunuz kombinleri sadece ojedelisi@hotmail.com mail adresini göndermelisiniz. Bu konunun altına yapılan yorumlar, facebook, twitter vb yerlerden bana gönderdiğiniz kombinler dikkate alınmayacaktır.


12-Mailiniz bana geldiği zaman, size mailinizin bana ulaştığına dair geri dönüş yapacağım. İsterseniz bu konunun altına bana gönderdiğiniz mail sonrası katıldığınıza dair yorum bırakabilirsiniz. Kurallara uymayan veya görselin gözükmediği tüm maillere geri dönüş sağlıyorum. Lütfen kombini gönderdikten sonra mail adresinizi kontrol ediniz. Size geri dönüş en geç 3 gün içinde olur.


13- Bana gönderdiğiniz kombinleri kazanan açıklanana kadar başka bir yerde paylaşmamanız önemle rica olur. Kimin önce, kimin sonra kombin yaptığını bilemeyiz.


14- Gönderilen ve katılım şartlarına uyan kombinler firma ile paylaşılacak, değerlendirilecektir. Kazanan yine www.ojedelisi.com adresinde duyurulacaktır.


Başvuru bitiş tarihi: 20.12.2011
Kazananın açıklanma tarihi: 25.12.2011

*

Herkese bol sans! OjeLi günLer! (:



facebook share twittershare

26 Responses to “”Ojeleri kıyafetlerle kombine et!” Aralık – Sally Hansen”

Post a Comment