”Ojeleri kıyafetlerle kombine et!” Kasım – Alessandro

*

Merhaba Kızlar,


Öncelikle geçen ay şehir dışında olduğum için blogumu güncelleyemedim farkındayım. Bu ay herhangi bir şehir dışı planım olmadığı için, yeni manikürler yayınlayabilmeyi umuyorum. (:

 



”Ojeleri kıyafetlerle kombine et!” yarışması, bu ay Douglas mağazalarında satışı olan Alessandro ojelerle gerçekleşmektedir.


Yarışmayı takip edenler her ne kadar kuralları bilse de, geçen ay ki kuralların aynısı bu ay içinde geçerlidir. Yinede dikkatle okumanızı ve ondan sonra kombin hazırlamanızı rica ediyorum.


Kazanan kombini Douglas seçecek ve kazanan kombin sahibi, Douglas ‘tan surpriz hediyeler kazanacaktır.


Aşağıda bu ay için hazırladığım örnek kombin görselleri yer almaktadır.



Alışveriş Rahatlığı

 

 


İş Yemeği Şıklığı


Kasım – Yarışmaya katılım şartları;



1- Kombinde en az 1 adet Alessandro marka oje kullanmanız zorunludur. Görsellerde kendi yapmış olduğunuz, Franken ojeler kabul edilmemektedir.


2- Kozmetik olarak sadece Douglas mağazalarında satışı olan markaların makyaj, parfüm vb. ürünlerini kullanmanız zorunludur.


3- Yapacağınız kombinler en fazla 30, en az 5 parçadan oluşmalıdır.


4 – Yaptığınız kombinlere isim vermeniz gereklidir.


5- Yaptığınız kombinlere isim soyisim yazmanız zorunludur. Bana mail atarken, mailin içine isterseniz iletişim bilgilerinizi yazabilirsiniz.


6-Kıyafetlerin markaları sizin tercihlerinize bağlıdır. İstediğiniz markaların kıyafetlerini kombininize ekleyebilirsiniz.


7- Göndereceğiniz kombinde parçalar ayrı ayrı resimlerden oluşmamalıdır. Örneğin, oje, ayakkabı, çanta, gözlük, parfüm olarak oluşturduğunuz kombin için, bana 5 ayrı görsel göndermemelisiniz.


8- Burada görmüş olduğunuz kombinlerin birebir aynısı oluşturulamaz. İnternette daha önceden oluşturulmuş kombinlerin kullanılmaması rica edilir. Anlaşılması durumunda kombini değerlendirilmeye alınmaz.


9- Aynı kişi birden fazla kombin ile yarışmaya katılamaz.


10- Oluşturduğunuz kombinleri sadece ojedelisi@hotmail.com mail adresini göndermelisiniz. Bu konunun altına yapılan yorumlar, facebook, twitter vb yerlerden bana gönderdiğiniz kombinler dikkate alınmayacaktır.


11- Kombin yapıp ilk gönderdiğiniz mail dikkate alınacaktır. Bu nedenle, mailinizi kontrol edip gönderin lütfen.


12-Mailiniz bana geldiği zaman, eğer kurallara uyuyorsa size yarışmaya katıldığınıza dair geri dönüş yapacağım. Bunun dışında, sadece görsellerin gözükmediği maillere geri dönüş yapacağım. Lütfen kombini gönderdikten sonra mail adresinizi kontrol ediniz. Size geri dönüş en geç 3 gün içinde olur.


13- Bana gönderdiğiniz kombinleri kazanan açıklanana kadar başka bir yerde paylaşmamanız önemle rica olur. Kimin önce, kimin sonra kombin yaptığını bilemeyiz.


14- Gönderilen ve katılım şartlarına uyan kombinler firma ile paylaşılacak, değerlendirilecektir. Kazanan yine www.ojedelisi.com adresinde duyurulacaktır.



Başvuru bitiş tarihi: 20.11.2011

Kazananın açıklanma tarihi: 25.11.2011



Herkese bol sans! OjeLi günLer!



facebook share twittershare

4 Responses to “”Ojeleri kıyafetlerle kombine et!” Kasım – Alessandro”

Post a Comment